Rådsmöte och seminarieledarutbildning

Måndagen den 20/1 hade det yrkesetiska rådet möte. Där behandlades i vanlig ordning LAN-ärenden, aktuella områden där yrkesetiken berörs samt rådets medverkan i olika sammanhang. Ett nytt uttalande som behandlar lärares engagemang i det omgivande samhället diskuterades. Uttalandet kommer mycket snart att publiceras här.

Under tisdagen och onsdagen 21-22 utbildades nya och redan aktiva seminarieledare. Materialet till seminarierna har reviderats och därför var det viktigt att även de redan aktiva seminarieledarna deltog. Rådet deltog i utbildningen under tisdagen och bidrog med en föreläsning för deltagarna. De yrkesetiska seminarierna är en grundsten i arbetet med lärares yrkesetik och därför är det viktigt att vi har god tillgång till utbildade seminarieledare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s